Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Με το σύνθημα «Δευτέρα με Παρασκευή σχολείο, Σάββατο Κυριακή Μουσείο!», το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προσκαλεί από τον Οκτώβριο έως και το Μάιο, κάθε Σαββατοκύριακο, παιδιά και γονείς να γνωρίσουν το συναρπαστικό κόσμο του μουσείου μέσα από παραμύθια διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο, φωτογραφία και μουσική!
«Παίζουμε με το ρεύμα»; Τα παιδιά 4-5 ετών, στα φετινά εργαστήρια, θα γνωρίσουν καλλιτεχνικά κινήματα. Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τους κυριότερους εκπροσώπους του κάθε ρεύματος και τα πιο γνωστά έργα τους.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Κλικ στο μουσείο! Τα παιδιά 5-7 ετών & 7-10 ετών θα γνωρίσουν τη φετινή χρονιά το μαγικό κόσμο της φωτογραφίας! Θα κατασκευάσουν την πρώτη τους φωτογραφική μηχανή, θα παίξουν με το φως και τη σκιά και θα μεταμορφώσουν τις εμπειρίες τους σε εικόνες. Δύο Κυριακές το μήνα μέχρι το Μάιο, γονείς και παιδιά 6-12 ετών ακούν την αρχή μίας ιστορίας από τα αρχαία χρόνια και θα τη συνεχίζουν, φτιάχνουντας τις δικές τους Διαδρομές στο Μουσείο!

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Νεοφύτου Δούκα 4 T: 210 7228321-3

Πληροφορίες – Κρατήσεις  Τ. 210 7294220, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-13:00

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις ημερομηνίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του σαββατοκύριακου, στο www.cycladic.gr

Μοιραστείτε